Video

Vi har INGEN brændstoftillæg tillæg for tilvalg af 4-akslet bil tillæg for beton uden puzzolaner leveringstillæg miljøafgift omfaktureringsgebyr returtillæg tillæg for papir følgeseddel tillæg for 16 mm sten vintertillæg tillæg for transport af slanger og rør tillæg for pumpevask tillæg for opstartspuds tillæg for tilrigning af slanger og rør

Dansk Mobil Beton A/S er Danmarks eneste udbyder af mobilbeton som sikrer dig en fleksibel og bæredygtig løsning. Se vores animationsvideo om hvad vi kan tilbyde af grøn og bærdygtig beton.

Dansk Mobil Beton

- høj kvalitetsbeton

bæredygtig beton til enhver opgave

Dansk Mobil Beton A/S har været ude på en gulvstøbning i en privat ejendom i Køge. Gulvet der skulle støbes er til et køkken/alrum. På kort tid blev pumpen rullet ud, der blev støbt, afrettet og efterfølgende rengjort. En kort proces til stor hjælp for kunden i forhold til deres private ombygning. Leverancen skete til lokal murermester.

Dansk Mobil Beton

- det rigtige valg

Store som små opgaver udføres med kvalitet

Dansk Mobil Beton A/S går ind for cirkulær økonomi og genanvendelse på den mest effektive måde, som det er muligt, alt i mens vi stadig overholder certifikater, styrkeklasser og sætmålsvariationer. 
Ydermere er det vigtigt for os at stadfæste at det ikke skal koste mere at være ‘grøn’ og dermed bæredygtig ansvarlig; for hos os koster den miljørigtige løsning nøjagtig det samme som den traditionelle beton. 

Grøn Beton

- et bæredygtigt valg

Gør en forksel - Tænk Grønt når du køber gråt

Vi leverer alle de gængse betontyper til byggeriet
– om det er til privat eller til erhverv

  • Grøn Beton (bæredygtigt produkt) 
  • Sætmålsbeton
  • Kanstenstensbeton 
  • Vibreringsfri beton
  • Grusbeton
  • Specialbeton

Beton til byggeri

Privat & Erhverv

Dansk Mobil Beton har fået deres nyeste skud i vognparken, en MAN TGS 35.400 8×4 BL, som idag blev navngivet af Borgmesteren i Køge, Marie Stærke. 

Navngivning

Køges Borgmester , Marie Stærke

Når der skal laves anlægsarbejde i forbindelse med større brolægningsentrepriser, kan det være en stor fordel at have sit eget betonværk på pladsen. Det var for eksempel tilfældet, da Dansk Mobil Beton A/S leverede 13 m3 kantstensbeton en efterårsdag i 2018 i forbindelse med etableringen af nogle nye trafikanlæg på Christiansborg Slotspark. 

Beton til christiansborg Slotsplads

Se hvordan én af vore store mobile mixere løste opgaven

Hvis der er langt fra opstillingsstedet til brugsstedet eller der er tale om et svært tilgængeligt sted, er det ofte løsningen at anvende en betonpumpe i forbindelse med udlægning af betonen. 
Hos Dansk Mobil Beton har vi egen pumpeafdeling, så vi altid er i stand til at betjene vores kunder med den rigtige pumpe til opgaven.
Se  hvordan det fungerer i praksis, når vi pumper 13 m3 beton i forbindelse med en tilbygning i Virum. 

Betonpumpning

Se hvordan det fungerer i praksis

I forbindelse med renoveringen af en gammel herskabsvilla i Hellerup, skulle der støbes nye gulve en tidlig morgen i januar 2017. 
Normalt vil man ikke kunne støbe, når temperaturen ligger under 5 grader, men selvom termometret sagde -5 grader, var det ikke noget problem for mixeren fra Dansk Mobil Beton. Det indbyggede oliefyr sikrer nemlig, at ingredienserne varmes op i forbindelse med fremstillingen af betonen. Temperaturen på den færdigblandede beton nåede således over 20 grader og kunne uden problemer fordeles.

Støbning i frostvejr

intet problem for Dansk mobil beton a/s

Se hvordan vi leverer 15 m3 friskblandet vibreringsfri beton til nyt gulv i en villa i Dragør. 
Betonen blev leveret en tidlig morgen i oktober af 2 biler fra Dansk Mobil Beton og pumpet over el-ledningerne ind til selve støbestedet.

levering af beton til nyt gulv

dansk mobil beton a/s