SALG TIL PRIVATE

Vi har INGEN brændstoftillæg tillæg for tilvalg af 4-akslet bil tillæg for beton uden puzzolaner leveringstillæg miljøafgift omfaktureringsgebyr returtillæg tillæg for papir følgeseddel tillæg for 16 mm sten vintertillæg tillæg for transport af slanger og rør tillæg for pumpevask tillæg for opstartspuds tillæg for tilrigning af slanger og rør

Velkommen til Dansk mobil beton a/s

Dansk Mobil Beton A/S er den eneste udbyder af mobilbeton i Danmark. Når du handler hos os, kommer betonværket til dig og din beton produceres på stedet i lige præcis den mængde og kvalitet, som du ønsker. 

+45 70 40 41 40

dansk mobil beton a/s

salg til private

Skal du bygge en ny carport eller terrasse, er der ofte brug for at støbe et fundament eller en gulvplade. Hos Dansk Mobil Beton har vi i mange år leveret beton til private og er altid parat med vejledning i, hvordan du griber netop dit projekt an. 

Vores mobile blandere kan have op til 8 m3 beton med ad gangen og skal du bruge mere, kommer vi med flere biler. Du kan beregne præcis hvor meget beton du skal bruge med vores betonberegner. 

Vi begynder først at blande betonen, når vi ankommer. Det betyder, at du altid får leveret helt friskblandet beton og kun i præcis den mængde, du skal bruge. Dermed sparer du både penge og besvær. 

Hvis du ikke har det rigtige værktøj til selve støbningen, kan du leje det af os. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra en solid trillebør til et nivelleringsapparat, så du er sikker på at få det bedste resultat. Se mere om leje af udstyr her.

Husk at der kan være lovmæssige krav, som du skal sikre dig, at du overholder. Det er nemlig dit eget ansvar at støbearbejdet udføres efter gældende lovgivning. Vi vejleder dog gerne omkring, hvordan du griber arbejdet an. 

Bemærk, at du som privatkunde skal betale for betonen i forbindelse med bestillingen. Det foregår på den måde, at der efter bestillingen fremsendes en faktura på den bestilte beton, som betales med det samme – enten via Mobilepay (28530) eller som bankoverførsel (straksoverførsel). Det er vigtigt, at vi kan se pengene er gået ind på vores konto forud for selve leveringen, hvis du vil undgå forsinket levering på grund af manglende betaling. Ved eventuel afvigelse fra den bestilte mængde m.v. fremsendes faktura på restbeløbet ved levering af ekstra beton eller en kreditnota, hvis der anvendes mindre beton end oprindeligt bestilt. Læs mere om vores leverings/betalingsbetingelser her.

Såfremt leveringstidspunktet for en leverance/delleverance ønskes ændret eller leverancen ønskes annulleret, skal meddelelse herom gives inden kl. 8:00 2 hverdage før det aftalte leveringstidspunkt.
Sker ændringen i leveringstidspunktet senere end kl. 8:00 2 hverdage før det aftalte leveringstidspunkt, opkræves gebyr for sen afbestilling tillige med evt. køretid/forgæves kørsel og omlæsning.
Gebyr herfor modregnes i evt. forudbetaling eller faktureres efterfølgende.
der henvises i øvrigt til gældende salgs- og leveringsbetingelser..

vidste du at vi altid sikrer

god service

At-støbe-3

Betonskolen

At støbe med beton

Det er både sjovt og tilfredsstillende at støbe sine egne projekter i beton. Dog er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan man arbejder med beton, inden du går igang, hvis projektet skal blive en succes.

Beton3-1024x833

Priser og bestilling

Vi har markedets mest fleksible løsning

Hos Dansk Mobil Beton A/S har vi markedets mest fleksible løsning, når det gælder produktion af beton til ‘Gør-Det-Selv’-projekter. Når du får beton fra os er der intet spild og derfor kommer du aldrig til at betale for  mere end præcis den mængde du skal bruge. 

Vi leverer beton mandage til torsdage fra kl. 7:00 – 15:00 og fredage fra kl 7:00 – 14:00. 
Udenfor dette tidsrum beregnes overtid. 

Du kan også eventuelle pris eksempler her.

Pladestamper

Leje af udstyr

hos os kan du leje lige det udstyr, som su skal bruge, for at få et perfekt resultat

Nå du skal støbe, har du ofte brug for særligt udstyr, der gør arbejdet med betonen lettere. Der er tale om udstyr, som de fleste sjældent har stående i garagen og derfor tilbyder vi, at du kan leje udstyret, når du køber beton hos os. 
Når du lejer udstyr hos os, skal du selv hente det og levere det tilbage. Når du modtager udstyret er det rengjort og kontrolleret og vi forventer naturligvis, at du returnerer det i samme stand. 

Når du afhenter udstyret skal du lægge et depositum på DKK 500,-, som du naturligvis får tilbage når du afleverer udstyret i samme stand igen.