Betonpumpning

Dansk Mobil Beton A/S

beton pumpning

Hvis der er langt fra opstillingsstedet til brugsstedet eller der er tale om et svært tilgængeligt sted, er det ofte løsningen at anvende en betonpumpe i forbindelse med udlægning af betonen. 

Hos Dansk Mobil Beton har vi egen pumpeafdeling, så vi altid er i stand til at betjene vores kunder med den rigtige pumpe til opgaven. 

En pumpeløsning kan være hensigtsmæssig i forbindelse med mange støbeopgaver som for eksempel gulve, dæk, fundamenter eller støbninger med minimale adgangsforhold, stor afstand til støbestedet eller begge dele. Uanset hvordan forholdene er på byggepladsen har vi en pumpe, som passer til opgaven. 

Op til 100 meters rækkevidde
+ rør og slanger i forskellige diametre
  • Vores pumper har en rækkevidde på op til 100 meter og vi har rør og slanger i forskellige diametre, der kan dække det aktuelle behov alt efter hvilken opgave, vi skal løse.

beton beregneren

du kan selv beregne den mængde beton, du skal bruge med vores betonberegner. prøv den her på siden eller via vores app.
vi er alt andet end traditionelle

betonværket på hjul

Med en kapacitet på 8 til 12 m3 kan vore biler dække de fleste behov, men ved større projekter har vi mulighed for at opsætte siloer med råmaterialer, der reelt betyder, at du har din egen betonfabrik til rådighed på pladsen. 

Vælg mellem sætmålsbeton, kantstensbeton, vibreringsfri beton, grusbeton eller specialbeton. 
Vi er også leveringsdygtige i betonpumper for udlægning af betonen, når der er langt mellem opstillingssted og brugssted. 

kontakt os