Specialbeton

Dansk Mobil Beton A/S

special beton

Hos Dansk Mobil Beton har vi også mulighed for at levere forskellige former for specialbetoner iblandet forskellige materialer for at skabe særlige arkitektoniske effekter. 

Vores mobile betonblandere kan håndtere mange forskellige materialer og additiver – lige fra farvestoffer over glasskår eller genbrugte byggematerialer som knust tegl eller beton og meget andet. 

Vi står således klar hvad enten Bremen Teater i København ønsker scenen støbt i farvet (sort) beton eller hvis der skal leveres beton iblandet knuste tegl for at skabe en særlig effekt i et privat byggeri. Ofte er det kun fantasien der sætter grænsen. 

Går du med en drøm om en særlig beton til dit byggeprojekt, er du derfor velkommen til at kontakte os for at høre hvilke muligheder vi har, for at levere den særlige beton, som du ønsker. 

beton beregneren

du kan selv beregne den mængde beton, du skal bruge med vores betonberegner. prøv den her på siden eller via vores app.
vi er alt andet end traditionelle

betonværket på hjul

Med en kapacitet på 8 til 12 m3 kan vore biler dække de fleste behov, men ved større projekter har vi mulighed for at opsætte siloer med råmaterialer, der reelt betyder, at du har din egen betonfabrik til rådighed på pladsen. 

Vi har således leveret

Over 300 m3 bundpladestøbning
+ 300 m3 bundpladestøbning
Over 1000 m3 sammenstøbningsbeton
+ 1000 m3 sammenstøbningsbeton
Natlige støbninger
Tilgængelighed : hele døgnet

Vælg mellem sætmålsbeton, kantstensbeton, vibreringsfri beton, grusbeton eller specialbeton. 
Vi er også leveringsdygtige i betonpumper for udlægning af betonen, når der er langt mellem opstillingssted og brugssted. 

kontakt os