Mobil Beton

Vi har INGEN brændstoftillæg tillæg for tilvalg af 4-akslet bil tillæg for beton uden puzzolaner leveringstillæg miljøafgift omfaktureringsgebyr returtillæg tillæg for papir følgeseddel tillæg for 16 mm sten vintertillæg tillæg for transport af slanger og rør tillæg for pumpevask tillæg for opstartspuds tillæg for tilrigning af slanger og rør

Velkommen!

Dansk Mobil Beton A/S er den eneste udbyder af mobilbeton i Danmark. Når du handler hos os, kommer betonværket til dig og din beton produceres på stedet i lige præcis den mængde og kvalitet, som du ønsker.

– Steen Madsen, Adm. Direktør

Vi blander betonen på stedet, hvilket sikrer, at lang transporttid eller uforudsete forsinkelser på byggepladsen ikke kommer til at påvirke kvaliteten af det leverede betonprodukt. 

Samtidig betyder den fleksible produktionsform, at man kan justere eller omstille produktionen af beton til alle mixtyper, sætmålsvariationer samt styrkeklasser indenfor få minutter. Det er også muligt at tage hensyn til faktorer som temperatur og nedbør ved produktionen. 
I forbindelse med bygge- og anlægsprojekter er det vigtigt med fleksible underleverandører, der kan levere når man har behov. Derfor prioriterer vi vores tilgængelighed højt. Vi leverer derfor også udenfor traditionel åbningstid i hverdagen og i weekenderne. 

Dansk Mobil Beton A/S

Vi lover...

GENBRUG I TILSLAG (MATERIALER)
Bæredygtig beton baseret på genbrugsbeton 100%
Besparelse på beton - helt op til
- ingen skjulte gebyrer 50%
reduceret overproduktion af beton - op til
mindre Co2 15%
Fleksible betonløsninger

Vi sikrer...

  • Frisk beton produceret direkte på pladsen
  • Præcis den mængde beton, der er behov for – hverken mere eller mindre
  • Mulighed for flere betontyper i samme levering
  • Leverancer både til store bygge- og anlægsprojekter samt private
  • Leverance 24 timer i døgnet – 7 dage om ugen
  • Beton produceret af certificerede produkter og i overensstemmelse med gældende standarder
  • Miljøvenlig produktion
  • Reelle priser – ingen skjulte gebyrer
Dansk Mobil Beton A/S

Hvad er Mobilbeton

En mobilbetonblander eller en volumetrisk betonmixer er i princippet en betonfabrik i miniudgave, som tår bag på en lastbil. Lastbilen medbringer selv alle de nødvendige ingredienser/materialer inkl. vand, der skal bruges til at blande betonen. 
Selve blandeprocessen begynder med et batchmålesystem, der styrer, hvor store mængder råmaterialer, der skal føres ind i blandekammeret. Herefter føres den færdige beton via blandesneglen d på støbestedet. 

I modsætning til konventionelle betonleverandører rummer mobilbetonen både en række miljømæssige og økonomiske fordele, idet den fleksible produktionsmetode sikrer, at lang transporttid eller uforudsete forsinkelser på byggepladsen ikke kommer til at påvirke kvaliteten af det leverede betonprodukt. 
Desuden medfører produktionsformen, at man kan justere eller omstille produktionen af beton til alle mixtyper, sætmålsvariationer samt styrkeklasser indenfor få minutter. 
Endelig er det også muligt at tage hensyn til faktorer som den aktuelle temperatur og nedbør ved produktionen. 

Metoden er ikke ny, men blev opfundet i USA allerede tilbage i 1964. Produktionsmetoden er meget udbredt i USA og store dele af Europa, men i Danmark er Dansk Mobil Beton den eneste leverandør af mobilbeton.