Fleksibilitet

Vi har INGEN brændstoftillæg tillæg for tilvalg af 4-akslet bil tillæg for beton uden puzzolaner leveringstillæg miljøafgift omfaktureringsgebyr returtillæg tillæg for papir følgeseddel tillæg for 16 mm sten vintertillæg tillæg for transport af slanger og rør tillæg for pumpevask tillæg for opstartspuds tillæg for tilrigning af slanger og rør

Dansk Mobil Beton

Fleksible betonløsninger

Dansk Mobil Beton har markedets mest fleksible løsning, når det gælder produktion af beton til alle typer byggeprojekter. 
Vi starter først produktionen, når vi er på stedet. Derfor er du altid sikret helt frisk beton, produceret i nøjagtig den mængde, du har behov for. Vi kan ydermere justere eller omstille produktionen af beton til alle mixtyper, sætmålsvariationer samt styrkeklasser indenfor få minutter. 
Vores blandearm har en rækkevidde på 6 meter og vi sørger gerne for en betonpumpe til udlægning af betonen, hvis der er længere mellem opstillingssted og brugssted. 

Da vi kun producerer den mængde beton, der lige præcis er behov for, er der intet spild og eventuel ekstra kørsel. 
Så hos os får du en reel pris, hvor du kun betaler for den beton, du bruger. Alle vores priser er inklusive miljø- og brændstofstillæg. Derfor kommer der ingen ubehagelige overraskelser. 

Dansk Mobil Beton A/S leverer beton til hele Sjælland og øerne. 
Vi er desuden den oplagte løsning i forbindelse med levering til småøer, hvor leverance med en traditionel roterbiler er problematisk på grund af betonens korte levetid. 

I øvrigt kan vi tilbyde leverance af beton 24 timer i døgnet alle ugens dage. 

Når du vælger beton fra Dansk Mobil Beton A/S, vælger du samtidig en miljørigtig løsning