Priser

Vi har INGEN brændstoftillæg tillæg for tilvalg af 4-akslet bil tillæg for beton uden puzzolaner leveringstillæg miljøafgift omfaktureringsgebyr returtillæg tillæg for papir følgeseddel tillæg for 16 mm sten vintertillæg tillæg for transport af slanger og rør tillæg for pumpevask tillæg for opstartspuds tillæg for tilrigning af slanger og rør

dansk mobil beton a/s

Beton priser

Prissætningen på betonmarkedet kan være svært at gennemskue. Men oftest kommer du som kunde til at betale for opstart af fabriksproduktion af beton udenfor normal arbejdstid, eventuelt overskudsproduktion og ikke mindst bortkørsel af samme. 
Sådan er det ikke med Dansk Mobil Beton A/S !
Hos Dansk Mobil Beton A/S starter vi først produktionen op, når vi er på stedet. Og da vi kun producerer den mængde beton, der lige præcis er behov for, er der intet spild og eventuel ekstra kørsel. 
Hos os får du en reel pris, hvor du kun betaler for den beton, du bruger. 
Alle priser vises i DKK pr. m3 inkl. faktura-, miljø og dieseltillæg vintertillæg, tillæg for Dmaks. 16mm, CO2-tillæg, tillæg for tilvalg af 4-akslet lastbil, tillæg for returbeton, tillæg for beton uden puzzolaner. Tillæg på kørsel i randområder kan dog forekomme. 

Priser på færdigblandet beton

pr. 29. juni 2022

Alle priser i parantes () er inkl. moms. 
Produceres i henhold til varedeklaration, men i overensstemmelse med EN 206-1 og DS 2426. Eksponeringsklasse X0, XC1. 
Produceret uden puzzulaner. 
Bemærk: Der faktureres for min. 1 m3 og rundes op til nærmeste ½ m3.

øvrige tillæg
beton pumpning
priser_2

Du kan beregne den præcise mængde beton, du skal bruge ved hjælp af vores betonberegner, som du også kan downloade som app.