Priser

Vi har INGEN brændstoftillæg tillæg for tilvalg af 4-akslet bil tillæg for beton uden puzzolaner leveringstillæg miljøafgift omfaktureringsgebyr returtillæg tillæg for papir følgeseddel tillæg for 16 mm sten vintertillæg tillæg for transport af slanger og rør tillæg for pumpevask tillæg for opstartspuds tillæg for tilrigning af slanger og rør

dansk mobil beton a/s

Beton priser

Prissætningen på betonmarkedet kan være svært at gennemskue. Men oftest kommer du som kunde til at betale for opstart af fabriksproduktion af beton udenfor normal arbejdstid, eventuelt overskudsproduktion og ikke mindst bortkørsel af samme. 
Sådan er det ikke med Dansk Mobil Beton A/S !
Hos Dansk Mobil Beton A/S starter vi først produktionen op, når vi er på stedet. Og da vi kun producerer den mængde beton, der lige præcis er behov for, er der intet spild og eventuel ekstra kørsel. 
Hos os får du en reel pris, hvor du kun betaler for den beton, du bruger. 
Alle priser vises i DKK pr. m3 inkl. faktura-, miljø og dieseltillæg vintertillæg, tillæg for Dmaks. 16mm, CO2-tillæg, tillæg for tilvalg af 4-akslet lastbil, tillæg for returbeton, tillæg for beton uden puzzolaner. Tillæg på kørsel i randområder kan dog forekomme. 

Priser på færdigblandet beton

pr. 1. januar 2024

Alle priser vises i Danske kroner. Priser i parentes er inkl. Moms.

Bemærk: Vi har ikke fakturatillæg, dieseltillæg, Co2-tillæg, vintertillæg, tillæg for returbeton, tillæg for stenstørrelse på 16 mm, tillæg for fravalg af sættevogn, tillæg for beton uden puzzulaner, tillæg for afvask m.m

Betonen produceres i henhold til varedeklaration, men i overensstemmelse med EN206-1 og DS 2426 i exponeringsklasse X0, XC1.

Alle betoner produceres uden puzzulater og med maks. stenstørrelse på 16 mm.

Uanset leverede mængde faktureres der altid for minimum 1 kbm. Der rundes altid op til nærmeste ½ kbm.

Prisen på grøn beton er den samme som konvetionel beton, dog leveres den kun i passiv miljøklasse.
Grøn beton levereres med genanvendt nedknust beton hvor der kan forekomme mindre urenheder.
Recepten på betonen er udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut.

I øvrigt ske alle leverancer i henhold til vores salgs- og leveringsbetingelser.

prøv vores nye app

beton beregneren

Du kan beregne den præcise mængde beton, du skal bruge ved hjælp af vores betonberegner, som du også kan downloade som app.