Grøn Beton

Dansk Mobil Beton A/S

Grøn beton

Dansk Mobil Beton A/S  har med støtte fra Innovationsfonden skabt en række recepter på bæredygtig beton baseret på nedknust genbrugsbeton. Alle recepterne er udviklet og testet i samarbejde med Teknologisk Institut. I de nye betoner er 100% af tilslaget (sten og grus) erstattet med nedknust genbrugsbeton og dermed spares der på udvinding af jordens råstoffer og ressourcer samtidig med, at vi genbruger dele af de enorme mængder betonaffald, der hvert år skabes i Danmark. 

Reelt betyder det, at 100% af tilslaget (sten og grus) erstattes af knust beton, hvilket svarer til, at 80% af den færdige beton består af genbrugsmaterialer uden det går ud over hverken betonens styrke eller egenskaber i øvrigt. 

Som den første leverandør af beton i Danmark kan Dansk Mobil Beton A/S tilbyde bæredygtig ‘grøn’ beton til levering fra dag til dag. Vi kalder produktet Grøn Beton, selvom farven selvfølgeliger ligeså grå som traditionel beton. 

Grøn Beton leveres som traditionel beton (sætmål), vibreringsfri beton, jordfugtig beton og kantstensbeton. Alle i passiv miljøklasse. 

beton beregneren

du kan selv beregne den mængde beton, du skal bruge med vores betonberegner. prøv den her på siden eller via vores app.
vi er alt andet end traditionelle

betonværket på hjul

Med en kapacitet på 8 til 12 m3 kan vore biler dække de fleste behov, men ved større projekter har vi mulighed for at opsætte siloer med råmaterialer, der reelt betyder, at du har din egen betonfabrik til rådighed på pladsen. 

Vi har således leveret

Over 300 m3 bundpladestøbning
+ 300 m3 bundpladestøbning
Over 1000 m3 sammenstøbningsbeton
+ 1000 m3 sammenstøbningsbeton
Natlige støbninger
Tilgængelighed : hele døgnet

Vælg mellem sætmålsbeton, kantstensbeton, vibreringsfri beton, grusbeton eller specialbeton. 
Vi er også leveringsdygtige i betonpumper for udlægning af betonen, når der er langt mellem opstillingssted og brugssted. 

kontakt os