Virksomheds profil

Vi har IKKE administrationsgebyr brændstoftillæg tillæg for tilvalg af 4-akslet bil tillæg for beton uden puzzolaner leveringstillæg miljøafgift omfaktureringsgebyr returtillæg tillæg for papir følgeseddel tillæg for 16 mm sten vintertillæg tillæg for transport af slanger og rør tillæg for pumpevask tillæg for opstartspuds tillæg for tilrigning af slanger og rør

Dansk mobil beton as

virksomhedsprofil

Dansk Mobil Beton blev i foråret 2016 overtaget af Steen Madsen og har siden overtagelsen oplevet fremgang i forretningen som følge af omstrukturering og en generel høj aktivitet i byggeriet og efterspørgsel efter netop vores produkt. Det er som et led i den positive udvikling, vi er inde i og på baggrund af de forventninger vi har til fremtiden. Med en række strategiske tiltag, investeringer i nye systemer og ikke mindst en renovering af vores flåde af betonbiler har udviklingen sat positiv aftryk, således at vi idag, er en veldrevet virksomhed, der med markedets mest fleksible produktionsmetode leverer miljøvenlig kvalitetsbeton. 

Eneste leverandør af mobilbeton i danmark

DANSK MOBIL BETON VIDEO

Se hvordan Dansk Mobil Beton leverer 15 m3 friskblandet vibreringsfri beton til nyt gulv i en villa i Dragør. Betonen blev leveret en tidlig morgen af 2 biler fra Dansk Mobil Beton og pumpet over el-ledningerne ind til selve støbestedet.

Afspil video
Dansk Mobil Beton A/S

virksomhedsprofil

Vi blander betonen på stedet, hvilket sikrer, at lang transporttid eller uforudsete forsinkelser på byggepladsen ikke kommer til at påvirke kvaliteten af det leverede betonprodukt.

Hos Dansk Mobil Beton A/S leverer vi alle de gængse betontyper til byggeriet – lige fra det lille terrasseprojekt hos den private husejer til storentreprenørernes bygge- og anlægsprojekter.

Forskellen på mobilbeton og traditionel beton

vores styrke

Når du handler med Dansk Mobil Beton A/S kommer betonværket til dig og din beton produceres på stedet i lige præcis den mængde og kvalitet, som du ønsker. 

Vores fleksible produktionsform betyder, at man kan justere eller omstille produktionen af beton til alle mixtyper, sætmålsvariationer samt styrkeklasser indenfor få minutter. Det er også muligt at tage hensyn til faktorer som temperatur og nedbør ved produktionen.

I forbindelse med bygge- og anlægsprojekter er det vigtigt med fleksible underleverandører, der kan levere når man har behov. Derfor prioriterer vi vores tilgængelighed højt. Vi leverer derfor også udenfor traditionel åbningstid i hverdagen og i weekenderne. 

En mobilblander eller en volumetrisk betonmixer er i princippet en betonfabrik i miniudgave, som står bag på en lastbil. Lastbilen medbringer selv alle de nødvendige ingredienser/materialer inkl. vand, der skal bruges til at blande betonen.
Selve blandeprocessen begynder med et batchmålesystem, der styrer, hvor store mængder råmaterialer, der skal føres ind i blandekammeret. Herefter føres den færdige beton via blandesneglen ud på støbestedet. 

Metoden er ikke ny, men blev opfundet i USA allerede tilbage i 1964. 
Produktionsmetoden er meget udbredt i USA og store dele af Europa, men i Danmark er Dansk Mobil Beton den eneste leverandør af mobilbeton. 

DANSK MOBIL BETON A/S

VIRKSOMHEDENS Tidslinje

Dansk Mobil Beton A/S er den eneste udbyder af mobilbeton i Danmark. 
Metoden er ikke ny, men blev opfundet i USA allerede tilbage i 1964. Produktionsmetoden er meget udbredt i USA og store dele af Europa, men i Danmark er Dansk Mobil Beton den eneste leverandør af mobilbeton. 

2017
Dansk Mobil Beton bliver et A/S selskab

Som resultat af den kraftige vækst, overgår Dansk Mobil Beton fra et ApS selskab til et A/S selskab under ledelse af direktør, Steen Madsen.

2016
Ny ejer og ny ledelse i Dansk Mobil Beton

Entreprenør Steen Madsen overtager virksomheden Dansk Mobil Beton og indsætter ny ledelse og skaber en ‘turn around’ for virksomheden.

2011
Dansk Mobil Beton opstår i Danmark

Dansk Mobil Beton ser dagens lys for første gang i Danmark.

download vores app

betonberegneren. Altid lige ved hånden.

Med Dansk Mobil Beton’s ‘Betonregner’ App har du altid formlerne lige ved hånden.