Priser

Vi har INGEN brændstoftillæg tillæg for tilvalg af 4-akslet bil tillæg for beton uden puzzolaner leveringstillæg miljøafgift omfaktureringsgebyr returtillæg tillæg for papir følgeseddel tillæg for 16 mm sten vintertillæg tillæg for transport af slanger og rør tillæg for pumpevask tillæg for opstartspuds tillæg for tilrigning af slanger og rør

Priser & bestilling

Hos Dansk Mobil Beton A/S har vi markedets mest fleksible løsning, når det gælder produktion af beton til ‘Gør-det-selv’-projekter. Nå du får beton fra os, er der intet spild og derfor kommer du aldrig til at betale for mere beton end præcis den mængde du skal bruge. 

Kontakt os
70 40 41 40

Kontakt os for at bestille beton. 
Vi leverer beton mandag til torsdag fra kl. 7:00 – 15:00 og 
fredag kl. 7:00 – 14:00. Udenfor dette tidsrum beregnes overtid. 

Vi ser gerne, at du bestiller senest to dage før levering. Eventuel afbestilling senere end hverdagen før, inden kl. 8:00 medfører afbestillingsgebyr. 

Har du brug for en pumpe til udlægning af betonen, kan vi også hjælpe. En betonpumpe kan være hensigtsmæssig, hvis der er dårlige adgangsforhold eller en stor afstand til støbestedet. Uanset hvordan forholdene er i forbindelse med dit projekt har vi en pumpe, som passer til opgaven. Kontakt os for at høre mere. 

Priser på færdigblandet beton

pr. 1. januar 2024

Alle priser vises i Danske kroner. Priser i parentes er inkl. Moms.

Bemærk: Vi har ikke fakturatillæg, dieseltillæg, Co2-tillæg, vintertillæg, tillæg for returbeton, tillæg for stenstørrelse på 16 mm, tillæg for fravalg af sættevogn, tillæg for beton uden puzzulaner, tillæg for afvask m.m

Betonen produceres i henhold til varedeklaration, men i overensstemmelse med EN206-1 og DS 2426 i exponeringsklasse X0, XC1.

Alle betoner produceres uden puzzulater og med maks. stenstørrelse på 16 mm.

Uanset leverede mængde faktureres der altid for minimum 1 kbm. Der rundes altid op til nærmeste ½ kbm.

Prisen på grøn beton er den samme som konvetionel beton, dog leveres den kun i passiv miljøklasse.
Grøn beton levereres med genanvendt nedknust beton hvor der kan forekomme mindre urenheder.
Recepten på betonen er udviklet i samarbejde med Teknologisk Institut.

I øvrigt ske alle leverancer i henhold til vores salgs- og leveringsbetingelser.