Priseksempler

Vi har INGEN brændstoftillæg tillæg for tilvalg af 4-akslet bil tillæg for beton uden puzzolaner leveringstillæg miljøafgift omfaktureringsgebyr returtillæg tillæg for papir følgeseddel tillæg for 16 mm sten vintertillæg tillæg for transport af slanger og rør tillæg for pumpevask tillæg for opstartspuds tillæg for tilrigning af slanger og rør

betonberegner

beregn volumen selv

Du kan beregne den præcise mængde beton, du skal bruge ved hjælp af vores betonberegner, som du også kan downloade som app. 

Priseksempler

Peter skal støbe et fundament til sin nye garage

Af beregneren på Dansk Mobil Betons hjemmeside, kan han se, at han skal bruge 4.2 m3, da det er til en jordrende, bruger man som regel ‘sætmålsbeton’. 
4.2 m3 rundes op til nærmeste ½ m3. Det vil sige, at Peter skal betale for 4.5 m3 á DKK 1.850,- svarende til i alt DKK 8.325,-
Da læsset er under 5 m3, er der et gebyr for ‘lille læs’. 
Peter mangler altså ½ m3 á DKK 493,75,-, hvilket svarer til DKK 246,88,-
Peter har 2 hjælpere, så de kan sagtens nå at køre betonen ind på under en ½ time. Derfor er der ikke tillæg for forlænget aflæsningstid. 
Det betyder, at Peter skal betale DKK 8.818,75,- 

Hans skal støbe gulv i sin nye udestue

Hans vælger en vibrationsfri beton, som er let at lægge og giver et plant gulv. 
Af beregneren på Dansk Mobil Betons hjemmeside kan han se, at han skal bruge 5 m3. Hans har købt en kasse øl og inviteret 4 naboer til at køre trillebør. Så er de nemlig 5 mand – 1 til at styre højderne og hvor der skal tippes af – og 4 til at køre betonen ind. Hver mand skal kun køre 20-25 gange og støbningen er overstået på en ½ time. 
Hans skal derfor betale 5 m3 vibrationsfri beton á DKK 2.000,- svarende til i alt DKK 10.000,- inkl. moms + øllet naturligvis!
Naboen Niels havde det samme projekt som Hans, men glemte desværre at købet øl. Derfor kom der kun 2 naboer. Det betød at det tog længere tid at læsse af. De 3 mand var 1 time om arbejdet. 
Niels måtte derfor også betale et tillæg for 2×15 min. forlænget aflæsningstid, svarende til DKK 1000,- inkl. moms, da Niels ikke på forhånd havde gjort opmærksom på, at det ville tage længere tid at læsse af. 
Havde Niels derimod på forhånd ‘aftalt’ forlænget aflæsningstid, så havde vi haft muligheden for, at lægge ekstra tid på leverancen og Niels havde sluppet med DKK 500,- inkl. moms. 

Louise skal have renoveret badeværelset

Derfor har Louise bestilt 1 m3 grusbeton (pudsbeton) til at pudse gulvet i badeværelset. 
Hun får betonen læsset af på et stykke plastik i indkørslen, så kan hun køre det ind i takt med, det skal bruges. 
Louise skal derfor betale 1 m3 grusbeton á DKK 1.825,- + 4 x tillæg for lille læs under 5 m3 á DKK 437,50,- eller ialt DKK 3.800,- inkl moms.