Fundamentet for eksklusive vine kræver fleksibel betonløsning

Fundamentet for eksklusive vine kræver fleksibel betonløsning

Dansk Mobil Beton var det oplagte valg til en kompliceret støbning under Knippelsbro

Når den eksklusive vinhandel Weinart inden længe lukker dørene op til de nyistandsatte lokaler under Knippelsbro i København, kan man være sikker på, at de dyre flasker står ret op og ned på bordet.

Lokalerne har fra tidernes morgen været brugt til rensning og filtrering af fisk og oprindeligt brugte man store isblokke til køling. Derfor var lokalet født med fald på gulvet, så smeltevandet kunne løbe fra.

“Vi fik henvendelsen fordi vi netop med vores fleksible produktionsform kan levere tilpassede mængder over en længere periode,” fortæller direktør i Dansk Mobil Beton, Steen Madsen. “Gulvets konstruktion i ‘skæve’ terrasser betød, at det var umuligt at forudsige præcist hvor meget beton, der skulle bruges i den enkelte støbning. Derfor var det en klar fordel for kunden. Vi er i stand til løbende at producere lige præcis den mængde og konsistens der skal til.”

Flere og flere specialstøbninger

“Det var en speciel opgave, som vi ser flere og flere af i takt med. Det er at man i branchen bliver opmærksom på fordelene ved mobilbeton. Det er altså beton produceret på stedet i en såkaldt volumetrisk betonmixer. I det konkrete tilfælde var støbestedet oven i købet svært at komme til. Som en ekstra service valgte vi, at stille med 2 mand. Som der kunne køre betonen fra betonbilen og ind til støbestedet,” slutter Steen Madsen. Det var lidt om weinart