Dansk Mobil Beton planlægger afdeling på Bornholm

Dansk Mobil Beton planlægger afdeling på Bornholm

Hos Dansk Mobil Beton ser vi store muligheder på solskinsøen, der indenfor de senere år har oplevet stor vækst i byggeriet.

På Bornholm oplever man i disse år et sandt boom. Det er i antallet af tilflyttere og det bornholmske erhvervsliv er i rivende udvikling.
På øen, der igennem mange år har været danskernes foretrukne ferieø, ser man således fortrøstningsfuldt på fremtiden, hvilket naturligvis også afspejler sig i aktiviteten indenfor byggeriet.

“Vi havde egentlig ikke forestillet os, at Bornholm var det oplagte sted for en ny afdeling,” fortæller direktør i Dansk Mobil Beton, Steen Madsen og fortsætter: “Men på mange måder er mobilbeton jo netop den ideelle løsning for en ø som Bornholm. Den fleksible produktionsmetode, idet vi faktisk kan justere eller omstille produktionen af beton til næsten alle mixtyper, sætmålsvariationer samt styrkeklasser indenfor få minutter.”

Det har efterhånden vist sig, at der er t behov for alternative leverandører af beton på øen. Det en tur til Bornholm afføder altid 3-4 nye kundehenvendelser fra både private og virksomheder. Som der ønsker at få tilbud på konkrete projekter. Derfor har man hos Dansk Mobil Beton valgt at tage konsekvensen og planlægger nu en fast tilstedeværelse på øen.

Et marked for mobilbeton

“Der er ingen tvivl om, at der er et marked for mobilbeton på Bornholm. Det er derfor vi planlægger at etablere os mere permanent på øen,” udtaler Steen Madsen. “I første omgang vil vi være tilstede på øen på faste ugedage. Om vi senere skal have produktionsenheder stationeret permanent på Bornholm. Det afhænger naturligvis af, hvordan tingene udvikler sig, men lige nu ser det meget lovende ud,” slutter Steen Madsen.