Dansk Mobil Beton har rundet mere end 100 nye kunder siden ejerskiftet i foråret

Dansk Mobil Beton har rundet mere end 100 nye kunder siden ejerskiftet i foråret

Virksomheden i Borup ved Køge, der er Danmarks eneste leverandør af mobilbeton, har i løbet af kort tid oplevet en markant tilgang af nye kunder.

Når du bestiller beton hos Dansk Mobil Beton, rykker betonfabrikken så at sige ud til dig. Vi producerer betonen direkte på stedet. På den måde er du sikret helt frisk beton og vel at mærke kun i den mængde, der skal bruges til den aktuelle støbning – hverken mere eller mindre.

Siden virksomheden i foråret blev overtaget af entreprenør Steen Madsen fra Borup ved Køge, er det gået rigtig stærkt.

“Vi har investeret kraftigt i ny teknologi og en renovering af den eksisterende flåde af betonbiler. Det har betydet et markant løft i leveringssikkerhed og vores evne til at servicere kunderne,” fortæller direktør Steen Madsen. Han fortsætter, “Denne investering har sammen med en effektiv markedsføring og øget synlighed på blandt andet de sociale medier. Det har givet os mere end 100 nye private og erhvervskunder i løbet af de få måneder virksomheden har eksisteret i sin nye form.”

Som en logisk konsekvens af efterspørgslen har Dansk Mobil Beton ansat flere medarbejdere. Man er i øjeblikket på udkik efter flere produktionsenheder.

Fokus på kundeservice og levering

“Vi prioriterer at give vores kunder den bedst mulige service og altid levere til den aftalte tid. Som entreprenør ved jeg, hvor vigtigt det er, at man kan regne med at få sin beton leveret til tiden. Desværre hører vi ofte fra kunderne, at de må se langt efter nogle af vore kollegaer i branchen. Derfor gør vi en dyd ud af, at levere til aftalt tid og vores chauffører er instrueret i at ringe til den kunde. Som de er på vej til, så kunden altid ved hvornår vi ankommer indenfor få minutter,” slutter Steen Madsen.