Dansk Mobil Beton ansætter flere medarbejdere

Dansk Mobil Beton ansætter flere medarbejdere

Stor efterspørgsel på mobilbeton betyder flere ansatte hos Dansk Mobil Beton i Borup på Sjælland.

“Vi oplever i øjeblikket fremgang i vores forretning som følge af en generel høj aktivitet i byggeriet og efterspørgsel efter netop vores produkt. Det er som et led i den positive udvikling, vi er inde i og på baggrund af de forventninger vi har til fremtiden, at vi vælger at mande op nu,” udtaler direktør Steen Madsen, Dansk Mobil Beton.
“Det betyder helt konkret, at vi har ansat 2 nye chauffører og står dermed rustet til at imødekomme den stigende efterspørgsel. Vi har siden ejerskiftet i foråret oplevet en vækst i omsætningen på ikke mindre end 40%. Det er sammenlignet med samme periode sidste år – og som det ser ud nu, vil der komme flere medarbejdere til, i takt med planerne om indkøb af yderligere produktionsenheder gennemføres,” fortsætter Steen Madsen.

Dansk Mobil Beton, der er Danmarks eneste leverandør af mobilbeton. Det er beton fra en såkaldt volumetrisk betonmixer. De blev i foråret overtaget af Steen Madsen ApS og siden er det gået stærkt.

Udviklingen er vendt

“For et år siden var der ikke mange, der troede på, at Mobilbeton havde en fremtid i Danmark. Vi har via en række strategiske tiltag, investeringer i nye systemer. Det er ikke mindst en renovering af vores flåde af betonbiler formået at vende udviklingen. Det betyder, at vi idag har en veldrevet virksomhed. Det er med markedets mest fleksible produktionsmetode leverer miljøvenlig kvalitetsbeton til tiden,” slutter Steen Madsen. Derfor er vi miljøvenlig