Dansk Mobil Beton sponsor ved støttekoncert

Dansk Mobil Beton sponsor ved støttekoncert

Dansk Mobil Beton var blandt hovedsponsorerne, da der i weekenden blev afholdt støttekoncert til fordel for Fugleskræmslet, der arbejder for oplevelser og bedre vilkår for psykisk syge, på Corona Camping nær Køge.

Arrangementet bestod af tre dele og blev indledt kl. 11:30 af Jazz-bandet ‘New Orleans Orkester’, der startede festen med en gang glad jazzmusik. Hovednavnet var uden tvivl den danske Musical-stjerne Stig Rossen, der sammen med det 30-mands store sjællandske Politiorkester underholdt med et bredt sortiment af klassikere fra musical-repertoiret og meget andet.

Den verdensberømte operasanger Nana Bugge fik lov at lukke dagens musikalske indlæg, da hun kl. 17:00 gik på scenen med sit eget band.

Dansk Mobil Beton som kultursponsor

“Det er første gang at Dansk Mobil Beton er sponsor ved en lejlighed som denne,” fortæller direktør Steen Madsen. “Vi hører til i Borup, ikke langt fra Corona Camping. Det er vigtigt for os at engagere os og være synlige i lokalområdet. Da formålet med koncerten samtidig var at støtte arbejdet for bedre vilkår fra en gruppe som de psykisk syge. Det sagde vi med det samme ‘ja’, da vi blev spurgt om vi ville være med,” slutter Steen Madsen. Det var lidt om en støttekoncert