Ny ledelse i Dansk Mobil Beton A/S

Ny ledelse i Dansk Mobil Beton A/S

Dansk Mobil Beton A/S er Danmarks eneste leverandør af mobilbeton eller beton fra en såkaldt volumetrisk betonmixer.

Gennem nogle år har virksomheden levet en noget turbulent tilværelse, hvilket har betydet, at resultaterne ikke har stået i mål med forventningerne og den generelle udvikling i markedet.
Derfor overtages virksomheden pr. 1. juni af Steen Madsen ApS og der indsættes en ny ledelse, hvis opgave bliver at konsolidere virksomheden.

“Vi ser frem til, at Dansk Mobil Beton kan blive en stærk spiller på markedet,” fortæller ny direktør i Dansk Mobil Beton, Steen Madsen og fortsætter: “I udlandet spiller mobilbeton en større og større rolle og vi har et enestående produkt, der både er prismæssigt konkurrencedygtigt, fleksibelt og miljømæssigt fordelagtigt. Derfor tror vi på, at Dansk Mobil Beton har sin berettigelse på det danske marked.”

Som et led i virksomhedens nye profil, har man hyret rådgivningsfirmaet Uplevel. De skal bistå med udformningen af den fremtidige strategi og kommunikation. “Vi forventer os meget af samarbejdet, der umiddelbart har resulteret i en ny hjemmeside. Det er en meget aktiv markedsførings- og kommunikationsstrategi,” slutter Steen Madsen.