Ny gratis app gør det lettere at beregne den rigtige mængde beton

Ny gratis app gør det lettere at beregne den rigtige mængde beton

Dansk Mobil Beton A/S står bag en ny app (Betonberegner), der gør livet lettere for både professionelle og får ‘Gør-det-selv’-folket, når man skal finde den rigtige mængde beton til forskellige støbeprojekter.

De fleste, der arbejder med beton, kender nok problemet.
Hvor meget beton skal der bruges til det rendefundament, man lige har gravet ud til. Hvordan er det nu man beregner det?

Nu er det slut med blyant, papir og formelhæfte.
Med den nye app ‘Betonberegner’, indtaster du bare målene på din støbning og så får du resultatet med det samme. Nemt og altid ved hånden via din smartphone.

Vi oplever ofte, at kunder ringer og spørger hvor meget beton de skal bruge til en given støbning. Det kan nemlig være svært at gennemskue præcis hvor meget, der skal bestilles. Det kan være rart med lidt hjælp for at finde frem til den rigtige mængde. Derfor lavede vi for noget tid siden en beregner på hjemmesiden, hvor alle kan gå ind og beregne den rigtige mængde beton.
Beregneren har vist sig at være en stor succes og derfor har vi nu taget skridtet fuldt ud og gjort beregneren mobil. Når du har beregnet hvor meget beton, der skal bruges, kan du via den nye app ringe direkte til os og bestille betonen med det samme.
Lettere bliver det ikke.

Gratis for alle

App’en er gratis for alle og du kan godt bruge den uden at være kunde hos os. Vi ser naturligvis gerne, at du bliver det.
Vi vil løbende opdatere app’en med nyt indhold, der er relevant for alle, som arbejder med beton.