Nye specialbyggede betonmixere på vej

Nye specialbyggede betonmixere på vej

I takt med at flere har fået øjnene op for fordelene ved beton produceret direkte på byggepladsen af de såkaldte mobile mixere, er efterspørgslen efter mobilbeton steget voldsomt.
Derfor har vi taget konsekvensen og har netop indgået en aftale med en engelsk leverandør om levering af 5 nye enheder i løbet af de kommende år.

Helt nye type mobile mixere

Der er tale om en helt ny type betonmixere, som vi forventer vil revolutionere markedet for mobilbeton i Danmark. Vi har igennem det meste af et år arbejdet med den engelske leverandør om at udvikle en enhed. Vi for alvor tror, vil gøre mobilbeton gældende på markedet for færdigblandet beton herhjemme.
Den første enhed vil blive leveret i august måned og herefter følger yderligere 4 enheder i løbet af 2018.

Stor interesse fra kunderne

Nyheden om de nye mixere er blevet godt modtaget hos kunderne. Der ser frem til den større kapacitet, som de nye mixere medfører. Det betyder blandt andet, at vi vil kunne hjælpe eksisterende og nye kunder med andre typer opgaver, end vi kan håndtere idag. Der er faktisk får vi allerede forespørgsler på opgaver som skal løses af den enhed i efteråret.

Fordelen ved mobilbeton er først og fremmest produktionsmetoden, der indebærer, at betonen blandes direkte på byggepladsen. Det betyder, at betonen er helt frisk og at produktionen kan styres. Det er så der kun blandes præcis den mængde beton, der skal bruges i den aktuelle støbning. Dermed sparer kunden både penge og besvær.