Kunstscenen - et anderledes kunstprojekt med støtte fra Dansk Mobil Beton

Kunstscenen - et anderledes kunstprojekt med støtte fra Dansk Mobil Beton

Hos Dansk Mobil Beton A/S var vi ikke sene til at give tilsagn, da Kåre Frang og Magnus Thorø Clausen kontaktede os for at høre om vi ville være med på et nyt og anderledes kunstprojekt og en fredag i august leverede vi betonen til den platform, der danner rammen om det nye kunstprojekt.

Kåre, der til dagligt studerer ved det Kgl. Danske Kunstakademi og Magnus, der arbejder som freelance kurator og skribent, har således skabt et udendørs udstillingsrum på et tilgroet areal bag ved Bispebjerg Station. Selve kunstscenen er bygget op af et støbt betongulv og to vægge, der danner et hjørne, men der er hverken tag eller elektrisk belysning.

kunstscenen

Kunst i al slags vejr og vind

Derfor er udstillingerne på Kunstscenen udsat for både vind og vejr, såvel som naturens eget lys og skygger. På den måde minder scenen om et udsnit af et almindeligt gallerirum. Der er taget ud af den sædvanlige kontekst og malplaceret ind i en ny.
Over det næste halve år, vil der på Kunstscenen være flygtige udstillinger. Der ændrer sig i takt med omgivelserne og måske gradvist forsvinder i dem.

“Vi er optaget af at prøve at naturalisere kunstsituationen. Det er at genstarte den et sted i mellem kunstrum, offentligt rum og natur. Der hvor grænsen til hverdagen ikke er så absolut,” fortæller Kåre og Magnus på kunstscenens hjemmeside.

Udstillingen er åbent for alle, der kommer forbi, uanset tidspunkt på døgnet. Man kan for eksempel vælge kun at se udstillingerne om natten eller tidligt om morgenen, når solen står op.
Læs mere og se løbende udviklingen af udstillingens værker på
kunstscenen.xyz