Ny video om mobilbeton

Ny video om mobilbeton

Hos Dansk Mobil Beton mødes man af og til med spørgsmål. Det er om hvor vidt virksomheden kan levere beton i store mængder.
“Hos os kan vi levere lige præcis den mængde, du skal bruge, uanset om der er tale om det lille terasseprojekt eller et større byggeri,” forklarer Dansk Mobil Betons direktør, Steen Madsen.
“Vores biler har op til 9 m2 beton med ad gangen og vi sender selvfølgelig flere biler, hvis det er nødvendigt.”

“I videoen leveres der 15 m2 vibreringsfri beton til en villarenovering i Dragør, så der havde vi gang i 2 biler,” fortsætter Steen Madsen.
“I forbindelse med den konkrete leverance havde den ene bil faktisk været forbi Brøndby Øster Torv tidligere på morgenen. Der har leveret 3 m2, inden turen gik til Dragør. Det viser noget om hvor fleksibelt produktionsformen reelt er.”

Havde der været tale om traditionel tromlebeton. Der skulle den ene bil først have været forbi genbrugspladsen for at deponere evt. overskydende beton fra den tidligere støbning. Det er inden den kunne hente ny beton på betonværket.

“Da vi kører med alle råmaterialerne og først blander på selve byggepladsen, undgår vi både overskudsproduktion og ekstrakørsel. Vi leverer og producerer nemlig kun præcis den mængde beton, der er behov for. Det er til gavn for både kundens pengepung og miljøet,” slutter Steen Madsen. Her er en videoen