Dansk Mobil Beton bliver aktieselskab

Dansk Mobil Beton bliver aktieselskab

Vi ser lyst på fremtiden og oplever blandt andet stor fremgang i efterspørgslen på beton produceret direkte på byggepladsen. Derfor har vi behov for en ny ejerform

Dansk Mobil Beton har eksisteret siden 2011 under forskellige ejere og er den eneste leverandør af beton fra mobile mixere i Danmark.
I foråret 2016 blev virksomheden overtaget af entreprenør Steen Madsen og siden er det gået stærkt. Det betyder blandt andet, at nye mixere er på vej for at kunne imødekomme den øgede efterspørgsel og det er i forlængelse heraf, at virksomheden nu skifter ejerform til aktieselskab (A/S).

Ny administrerende direktør bliver Ole Keinicke Christensen, der samtidig indtræder som partner og medejer af virksomheden.
Ole Keinicke Christensen kommer med mere end 20 års erfaring fra telebranchen og den finansielle sektor og driver idag rådgivningsvirksomheden Uplevel, der gennem længere tid har været tilknyttet Dansk Mobil Beton på konsulentbasis.
“På den måde har Ole været medvirkende til at skabe den vækst, vi ser idag,” fortæller Steen Madsen. “Derfor var det også naturligt, at tilbyde Ole at indtræde i virksomheden i forbindelse med den nye ejerform.”

“Hovedkontoret forbliver i Borup ved Køge, hvorfra virksomheden idag dækker det meste af Sjælland. Det er planen , at i takt med at flåden af mobile mixere vokser. Vil vi etablere os flere steder i landet,” slutter Steen Madsen. Det var lidt om skiftet til aktieselskab