Dansk Mobil Beton A/S medlem af Dansk Industri

Dansk Mobil Beton A/S medlem af Dansk Industri

Dansk Mobil Beton A/S har meldt sig ind i Dansk Industri

Dansk Mobil Beton har gennem en årrække været et stærkt alternativ til de konventionelle leverandører af færdigblandet beton. I den seneste tid har virksomheden gennemgået en fantastisk udvikling. Det har bland andet betydet et skift i ejerform til aktieselskab og senest medlemskab af Dansk Industri.

“Vi er i fuld gang med at etablere os med et solidt fodfæste på det danske marked for færdigblandet beton. Det er som følge heraf. Det har det været naturligt, at blive en del af Danmarks mest indflydelsesrige organisation for erhvervslivet,” fortæller den adm. direktør i Dansk Mobil Beton, Ole Keinicke Christensen. og fortsætter: “Det er vigtigt for os, at sende et signal om, at vi er en seriøs virksomhed med ordnede forhold får både kunder og medarbejdere og derfor faldt valget på Dansk Industri.”

“Med medlemsskabet af DI følger et stærkt netværk og mange muligheder for at få ny viden, der kan styrke virksomheden i at nå de fremtidige mål, som vi har stillet os,” slutter Ole Keinicke Christensen.